Hon gör anmälan till Justitieombudsmannen

by on mar.25, 2017, under Allmänt skrivande, Utstickaren


På denna kategori kommer jag att kanske inte alla gånger skriva så positiva inlägg. Utan sticka ut min vassa näbb utanför det gamla vanliga om mat, vad vi gör och annat som alltid är så trevligt. Här kommer du att kanske se vad jag tycker något är fel.
Kan väl börja med att fundera på mamman som gör en anmälan till Justitieombudsmannen för att hennes 15-årige son hålls inlåst på en säkerhetsavdelning bland vuxna 23 timmar om dygnet.
15-år är ingen ålder. Man kallas fortfarande för barn  men är i Sverige straffmyndig från denna ålder.
Han är häktad för mordförsök på en vaktmästare på en skola i Malmö.  15 år och redan försökt skada en vaktmästare på en skola. Mamman reagerar med bestörthet. Inte på vad sonen gjort utan att han hålls inspärrad 23 timmar av dygnet möjliga 24. Hon anmäler därför situationen till JO.  Sitter och funderar på vad hon gjorde under hans uppväxt. Den uppväxt som igentligen skulle format honom till en god medborgare och ungdom.
Jag anser ju personligen att det är inte att han sitter inne 23 timmar hon bör reagera på utan i första hand sätta sig ner och fundera på vad hon själv gjorde att det blev som det är. Allt handlar ju faktiskt om hur man uppfostrar och behandlar sina barn. Visar man dom att man älskar dom men samtidigt visar dom vad som är rätt och fel så borde det här som faktiskt hänt inte hända. Du får mer än gärna kommentera mina inlägg på min blogg. Oavsett om du har andra åsikter än mej så publiceras de givetvis förutsatt att det inte är några rasistiska kommentarer.  Å nej, jag vet inte om han som sitter där inne är Nysvensk eller inte.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.