Lite nytta även idag i stugan

by on dec.18, 2016, under Allmänt skrivande, Huset där jag bor

Ja inte har det väl blivit så värst mycket gjort i stugan idag förutom att jobba då. Fyllde på vatten i bubbelbadet då det försvunnit lite men fortfarande kvarstår problemet varför det blir så knottrigt på sidorna efter bara ett par dagar.  Att stänga till några rutor i lusthuset var heller inte någon höjdare för det var rejält fuktigt där inne då jag kom in i kväll Så jag plockade bort dom så får jag kika på det i morgon när det är ljust.

Idag torkade jag skåp och annat i köket i alla fall så nu ser det även riktigt skapligt ut där efter allt som jag fixat med där ute i veckan.

Å ved hade jag ju inne så även om det nu inte var minusgrader ute så tyckte även Kevin att jag kunde elda lite å då slutade det ju som det brukar att vi även åt middagen framför brasan i värmen.
För det är ju något som han verkligen gillar.

Å även gästrummet ser ju riktigt trevligt ut om det nu mot all förmodan skulle ramla in någon som vill knoppa över där. Nu återstår det bara att göra i ordning i sovrummet också men det har jag bestämt mej för att ta en dag i veckan. Nu ska jag trots att jag är skittrött eftersom jag inget sov tidigare ikväll fortsätta att jobba och förhoppningsvis hålla mig vaken till framåt sju innan jag kramar kudden.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.