Några bilder innifrån stugan

by on dec.17, 2016, under Allmänt skrivande, Huset där jag bor


Jobbar ju natten men har hunnit att plocka och styra lite inne i stugan trots det. Det är ju helg och Kevin är uppe lite längre än vanligt och spelar CS på datorn med sina kompisar. Han ger inte mycket väsen av sig i stugan förutom de få gånger han förlorar eller att datorn laggar.

Tog bort den lilla provisoriska grinden som jag hade ut till blomsterrummet tidigare då ET hade för vana att gå och lägga sig på fåtöljerna eller soffan där och hon fällde ju så mycket. Nu finns hon ju inte kvar och jag bestämde mej då att ta bort den.

Inte sitter man här ute ofta inte. Förut kunde jag ju sitta här när jag tog ett bloss och en kopp kaffe. Blossen har jag ju tagit ett icke tidsbestämt uppehåll ifrån och sista blosset tog jag ju den 20 augusti sen dess har jag faktiskt inte rökt. Å när jag tog paus från det så minskade också kaffeförbrukningen har jag konstaterat och alltså även besöken här ute i blomsterrummet.

Tomtarna står och vaktar dammen och det brukar ju vara flera troll där men eftersom jag i år lät en del Troll stå kvar också så tyckte jag att det räcker med de som finns där nu bland blommorna.

Lite extra ved bar jag in i en kasse idag och den står ju bredvid braskaminen. Det är väl där inne i fåtöljerna och soffan som man sitter oftast om någon mot förmodan kommer på besök. Det är ju inte ofta det händer men det händer dock nån gång.

Blommorna håller sig än trots att jag eldar rätt bra i braskaminen som dock inte syns då den står där jag tar bilden. Men här får man plats några stycken när man äter man. Nu är det ju väldigt sällan det är fullt vid matbordet men Kevin gillar ju och sitta där då det är extra varmt å skönt där.
Klockan har passerat två och än har jag några timmar kvar att jobba innan jag tar några timmars kuddkramande innan jag fortsätter dagen.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.