Förmiddag vid poolen

by on jun.30, 2013, under Allmänt skrivande, Huset där jag bor


Jag gick ned en stund till poolen och kollade hur det såg ut. Mycket skräp på botten var det ju men det får jag ta när jag får tid.

Visst ser det vackert ut med alla solsängarna och stolarna där man kan sitta. Men de används så gott som aldrig. Vi har ju inte så mycket främmande på gården och själv jobbar jag ju så mycket så tiden finns bara inte som man önskar. Jag har igentligen nästan allt jag vill ha men tiden och kanske något mer är väl det som jag skulle vilja ha men det går ju inte å köpa så då blir det som det blir.
Man får vara nöjd med att man kan gå ner och kika på hur vackert det är trots allt och låtsas att man får nog bättre tid lite längre fram.
Nu är det tyst i stugan för i morse körde jag ut Kevin till sista dagen på årets fotbollsskola och när jag kom hem så tog min ”lilla” dotter Ann-Louise och jag en kopp kaffe innan hon for in till stan åt mej och handlade lite på Jula och Rusta som behövs till den stora gäststugan om man skulle få besök eller av någon anledning hyra ut den en kortare tid.*
Nu ska badtemperaturerna tas som jag gör varje dag på sommaren åt ett företag och därefter ska jag rulla ut mot Västra Husby och se på avslutningen på fotbollen. Idag blir det Taccos till middag har Kevin önskat och både jag och Ann-Louise tyckte det var ok. Lättfixat är det ju också för den delen. :)


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.