Vad hände igentligen i natt

by on mar.28, 2021, under Allmänt skrivande

I natt ställdes alla klockor fram 1 timma då vi skulle gå över till sommartid. Jag funderar på om det möjligen blev något fel i samband med omställningen för när jag vaknade på morgonen efter några timmars sömn såg det ut så här.

Full snöstorm och bara ett par plusgrader utanför stugan. Vid 10-tiden hade det dock slutat att snöa och marken var i alla fall täckt av vitt djäkla puder igen.
I morn skulle ju ett par mindre maskiner komma å några träd inne på tomten skulle tas ner och fraktas ut men vet i fan om de får komma in i trädgården nu när det återigen har blivit riktigt blött. Risken är väl att gräsmattan blir helt förstörd då.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.