Nu är det nog färdigpyntat för i år

by on dec.12, 2020, under Allmänt skrivande

Nu är det nog färdigpyntat för i år. Nu har belysningen runt ytterdörrarna kommit på plats också å även lilla stugan har ju förstås belysning runt om även om den nu står tom för tillfället.

I år bestämde jag mig att även ha belysning runt ett par fönster på gaveln mot vägen och det blev ju riktigt snyggt det också

Å så var det ju granen förstås. Jag är säker på att jag även i år hade fått gått ut och hugga mig en gran om jag frågat min gode vän men orken att gå i skogen är just nu lite taskigt med så jag åkte faktiskt upp till blomsteraffären på De Geersgatan i Eneby där han fick kapa till en gran lite bättre så den fick plats där jag ville. Å nog blev den snygg alltid med julkulor i och belysing. Fick plats som vanligt i parasollhålet på bordet på altan. Så nu syns den från det så kallade Blomsterrummet, matrummet, vardagsrummet och sovrummet samt köket. Kan knappast bli bättre.

Å faktum är att jag tog mig tid att göra runt 200 köttbullar, 50 st pannbiffar och 4 köttfärslimpor i december också. Jag brukar ju göra det. Hemmagjorda köttbullar smakar gott på julen men allt går ju också å äta till middag bara man tar fram det ur frysen. Så nu känner jag mej rätt så nöjd med det jag hunnit med.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.