Nu kom de små figurerna till gården

by on nov.23, 2020, under Allmänt skrivande

Idag var jag uppe vid en gård där en svart bil stod. I den skulle det ligga lite grejer till mej å det var inte så lite minsann :)
Ett stort Troll och så två stora Tomtar och en liten Tomte. De kommer att pryda sin plats bra på gården.

Även Rörkrökaren kom och fixade dit en ny blandare i köket och så koppla han ihop avloppet och vattenledningarna i den lilla stugan som jag haft uthyrd tidigare. Nu är det bara lite taklister som ska fixas å så elarbeten. Men det var en snäll vän som skrev igår kväll och undra om stugan var tom i slutet av veckan å det innebar att jag får hjälp med både taklisterna och göra om de flesta elkablar som tyvärr hänger lösa i stugan av någon anledning. Jag funderade på att måla väggarna men har bestämt mej för att de får duga som de är ett tag till.

Fåglarna utanför stugan är nöjda med de maträtter de får som består av nötter, viltfågelfrön och solrosfrön m.m

Jag har ju hängt upp mat på flera ställen då de oftast är fullt på något ställe men nu har jag precis fyllt på lite å då försvinner fåglarna en stund innan de kommer tebax.

En hel del hamnar ju på marken och en fasanhane brukar vara här å äta ibland men idag var det två stycken fasanhonor som åt upp maten som hamnat på marken.

Även lilla Hacke Hackspett kommer hit och äter varje dag så vi har verkligen olika sorters fåglar i trädgården. Domherrarna har också börjat komma hit ibland.Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.