Nej jag är inte Polis

by on sep.30, 2020, under Allmänt skrivande

Nej jag är inte polis. Visst fotograferar jag polishändelser men inte i polisuniform. Den här bilden fick jag av en kollega i Stockholm och jag själv trodde det var en ihopklippt bild. Men fick även se en film på vederbörande person. Det är en polis som är tekniker och som fotograferar brottsplatser bland annat. Men alltså, inte Ulf Wigh utan tydligen min dubbelgångare.

Idag när jag körde hem ifrån stan var jag tvungen att stanna till vid sommarstugegrannen och ta denna bild. Det är ju faktiskt det enda träd som ännu blivit klätt i höstens färger. Bakom är ett äppleträd dit rådjuren går varje dag för att mumsa i sig äpplen både på marken och i trädet.

Sist men inte minst bara en påminnelse till alla mina besökare att vi är trots allt inte odödliga utan vi ska alla vandra dit förr eller senare så tänk på följande text på bilden.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.