Hösten är här och gräset blev klippt

by on sep.28, 2020, under Allmänt skrivande

Hösten är här men hör å häpna så blev gräset klippt i alla fall. Å kanske det blir ett varv till innan det vita trillar ner från himlen. Först såg den här maskinen till att det högsta försvann.

Innan nästa maskin pressade sig in genom grindhålet. Å det höga gräset var ett minne blott men klart mycket vek sig ju så som sagt en klippning till bör det nog bli.

Buskarna som växt och som gjort att man varken sett studsmattan eller skaterampen försvann på 15 minuter och låg som smulor på gräset så nu har jag även räfsat ner det och kört iväg det med skottkärran.

Även vändzonen blev i ordning innan maskinerna försvann från gården för denna gång. Men vi kom överens om en hel del vad som ska göras inom närmaste tiden. Ett lyft, jo visst å det kommer nog å bli jäkla bra.

Nere på mossen håller Lelles Odling fortfarande på och tar upp potatis och morötter från fälten. Det är nog ett rätt slitit jobb kan jag tänka mej.

Häromdagen var jag iväg till Kvarsebo och hälsade på en gammal bekant som flyttat ut dit från Åby. Å nog var stället fint och en härlig utsikt men fy faan för å bo så långt ifrån stan. Jag skulle nog aldrig klara av det.

Hemresan tog jag med Färjan från Kvarsebo som dagen till ära fungerade. Det har ju varit mycket strul med den färjan har jag läst på nätet men nu fungerade den i alla fall så jag slapp att åka den långa vägen som jag körde ut genom Getå å Strandvägen mm.

På vägen hem passade jag på att fara förbi gården som var min fars favoritställe de sista åren han levde. Å faktum var att det såg lika vacker ut nu som när han levde. Å samma planka såg det ut att vara också som höll upp ett av trädens tunga grenar. Ett litet växthus och en liten friggebod hade det dock satts upp på tomten.

En sväng till Söderköping blev det också häromdagen då ett Kustbevakningsfartyg gled på Göta Kanal och några bilder samt film levererades till NT som förstås blev nöjda och glada.

Nu är Kevin hemma igen från skolan genomförkyld och hostig och har fått order om att inte komma till skolan förrän han är frisk. Sån tur är så har de ju studiedagar torsdag och fredag och man får väl hoppas han är frisk till nästa vecka.
Själv var jag ju småkrasslig för ett tag sedan så det kan ju varit jag som smittat honom, om inte så kanske han smittar mig nu :( :( Men det märker man väl.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.