Så blev det några middagar

by on aug.20, 2020, under Allmänt skrivande

Igår så bestämde jag mig för att göra som jag gjorde förr. Stå vid spisen större delen av dagen och så fick det bli.

Å det blev några middagar med Kålpudding, några middagar med Fläskfilégryta, några middagar med Köttfärslimpa. Å det kändes rätt bra när man till slut stuvade in det i frysen och det såg ut som förr med bara färdiglagad mat. Frysboxen är ju förstås som vanligt halvfull med nötkött å annat gott som måste lagas till :)

På morgonen innan all matlagning tog jag mig en sväng över till andra sidan sjön men med bilen och på vägen då förstås. Båten som jag hade en gång är ju såld sen jäkla många år sen. Häradsuddens bad såg snyggt och det såg ju ut att vara skaplig strand ändå mot vad jag hade väntat mig.

Nu svänger vägen ett stycke fram och går man inte vidare så vet man ju heller inte vad som finns runt kröken. Å vi får väl se men en hel del förändringar kommer nog att ske har jag beslutat mig för. Sen får förstås andra tycka vad fan dom vill att jag gör rätt eller fel :)


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.