Sommaren närmar sig slutet

by on aug.17, 2020, under Allmänt skrivande

Sommaren närmar sig slutet och jag har väl absolut inte hunnit med det jag hade tänkt från början. Men det är ju bara att konstatera.

De här bilderna är tagna vid Glan på det ställe där min far hade båten låg vid bryggan för sådär 60 år sedan. Hade från början tänkt att ta ett dopp där men vattennivån i Glan har sjunkit rejält så något bad blev det tyvärr inte.

Till slut var så duschrummet med toalett renoverat och klart. Även om det från början skulle varit klart veckan efter midsommar så blev det inte alls så. Förseningar på leveranser av duschdörrar och annat och så skulle visst hantverkarna ha semester också.

Men det ser betydligt snyggare ut med nytt golv och nya tapeter, ja allt är ju faktiskt nytt där inne.

Häromkvällen så blev jag uppbjuden till Käth och Jakob till deras sommarställe i Korkelösa. Första dagen på säkert ett år som jag kopplade av en lördagskväll.

Jakob var tydligen Kocken den här kvällen och det smakade utsökt. Förutom mat blev det ju mycket prat och skratt och även lite badande i den lilla sjön.

Igår kväll var det åter dax för en liten tripp ut i det okända eller… Nä inte riktigt jag visste vart vi skulle och hoppades bara att det inte var några andra där.

Inte någon fanns där och nog var det skönt att bada i den lilla sjön uppe i Kolmårdsskogarna. Visserligen var det ju inte så trevlig botten men det var avsvalkande och skönt att bara bada och njuta av tystnaden där ute i skogen.

Efter badet återvände vi mot stan och jag släppte av sällskapet och fortsatte hemåt där jag tog en fika innan jag for in till stan igen och fotograferade ett beställningsjobb till NT.

Å idag försvann den gamla Saaben från gården ståendes på ett bilsläp. Nu är det bara Chevan å lite annat som ska bort där uppe också.

Om två¨dagar börjar skolan och Kevin går sitt sista år på gymnasiet. Nu kan han åka till skolan själv oavsett vilket väder det är då han kör sin egen bil dit.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.