Några bilder får gårdagen

by on aug.07, 2020, under Allmänt skrivande

Igår så for jag in till stan och hyrde ett släp så jag kunde köra in allt skräp som låg på altan sedan vi rev den ena toaletten med dusch. Sen fanns det ju kartonger och så en trasig gästsäng.

Framåt kvällen åkte jag en sväng uppåt Rodga och vidare upp. Såg många fina ställen och tänkte ta mig ett dopp i den här sjön men oj vad folk det var å de grillade där man kunde gå ner till vattnet så jag lät bli. Just här var jag som barn mycket med mina föräldrar när jag var mindre och vi plockade bland annat lingon på andra sidan sjön och så hade min far byggt en koja på mossen som var till höger om sjön och där kikade han och hans kompis på tjäder och orrar. Faktum är att jag minns att även min syster och jag sov över i den kojan en natt med vår far.

Men det finns ju många sjöar och till sist hittade jag en liten plats där jag gick ner och tog ett kvällsdopp. Många vackra bilder på sjöar och naturen blev det ju men vart fanns alla djuren som jag hade tänkt att fotografera då. Ja inte fanns dom intill vägarna som jag körde :)


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.