Det var ett tag sedan

by on mar.01, 2020, under Allmänt skrivande

Ja det var ett tag sedan jag skrev något på sidan. Orsaken är flera. För mycket jobb, Sjuk å sjuk å sjuk. Tycker att vi nästan varit sjuka lite smått sedan i höstas. Ett par svängar på vårdcentralen har det blivit också å ett till ska det tydligen bli.

Kevin övningskör med sin bil och även på körskolan men gymnasiet suger alltså som han säger ibland. Så mycket att han tränar sällan då han är helt slut när han kommer hem vid fem halv sex på kvällen efter skolan. Å så har han övningskörningarna med körskolan också. Så även han har haft det lite för rörigt.

Lite på gården har ju ändrats också men varför vet i faan men det är bara att konstatera. Bubbelbadet har också tömts och stängts av då vi skulle försöka laga belysningen i det men sen fick jag andra tankar så vi får se vilket det blir framöver. Eventuellt fyller jag på det kanske lite ett tag för det fungerar ju för övrigt förutom lamporna.

Skaffat mej en bättre begagnad kamera har jag också gjort och även bättre objektiv då detta behövs nattetid om man nu behöver zooma in något en bit från där jag står. Är det nära så är ju min DJI Osmo perkfekt men vid längra avstånd så får det bli den nya kameran.

Tankar finns det ju gott om också å har väl rätt mycket tankar men jag ska nog fundera och tänka ett tag till så vi får väl se hur det blir när sommaren är på gång. Man kan aldrig veta.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.