Riktigt höstväder utanför stugan

by on nov.08, 2019, under Allmänt skrivande


Efter att jag kört sjuklingen till praktiken för han mådde inte alls bra men det är ju bara idag kvar sade han när han satt sig i bilen så styrde jag upp för att tanka bilen. Inne på plan vid macken mötte jag chefens fru som kikade på mig och flina. Är det inte dax att tvätta bilen snart. Häromdagen så såg jag ju att någon ritat  ” Tvätta mej <3 ” på bakrutan. Å när jag kom in på macken så stod en annan där i kassan å tyckte att det var dax för en biltvätt. Okej då för faan.

När det var klart gick jag in på ICA men passade på att ta ett kort på bilen som den ser ut som rentvättad. Om en eller två dagar ser bilen ut likadant som innan tvätten. Å jag tänker minsann ta en bild på bilen innan helgen är slut :)

Inne på Ica så fundera ja på om jag skulle scanna eller inte. Men det blev scannern och det funkar ju bra och Kristoffer som är basen där inne eller i alla fall försöker vara visade mej lite bra grejer som finns i själva scannern å jag får nog fundera på att testa det vid nästa köptillfälle.

Hemma i stugan beslöt jag mig för att det var dax. Har ju sett småfåglarna flugit och kikat mellan varven om jag börjat fylla på foderautomaterna. Så nu gjorde jag det och det var lika mycket trafik till den som det är på Söderleden vid 16-tiden. Men jag ska nog flytta på den lite och så ska jag nog skaffa ett par till automater.
Några koppar kaffe och så tvätta ett par maskiner, plocka ur diskmaskin och tänker även förbereda maten innan jag tar ett varv in till stan. För det gäller ju å försöka hålla ögona öppna även om jag nu inte mår lika risigt som Kevin så är jag jäkla trött.

Vid 13.30-tiden plingade det till i mobilen. Hade lagom fixat lite inför middagen. Det var Kevin å  misstänkte att han blivit ännu sjukare men konstaterade att det var nog likadant som i morse. Däremot var det FREDAG talade han om och då slutade de tydligen tidigare :) Å det var han ju inte ledsen för.  Berättade på hemvägen att jag faktiskt höll på med maten och fick ett flin till svar att han hade faktiskt sin matlåda med sig hem igen  då arbetsgänget gått till Spicy Hot i stan och käkat istället på middagen. Jaja det får väl bli kvällsmat då.
Ett leende till fick Kevin fram på hemvägen då han upptäckte dessa bilar. Det är ju de som fogar samman fibern och som gör slutarbetet. Visserligen är de inte hemma hos oss men de har i alla fall börjat och jag har ju ett löfte om vilket datum senast vi ska ha 500 mb hastighet i stugan.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.