En höstkrans på dörren

by on okt.25, 2019, under Allmänt skrivande


Förra helgen fick jag min höstkrans som jag beställt men tyckte den var så fin så jag beställde även en till Kevins ingång också även om han nu kanske inte springer in och ut i den dörren så ofta. Så på söndag är det dax att hämta ett par kransar till för jag beställde ju en till en god vän av en viss orsak.

Jag får ju plockade kantareller av henne och hennes gubbe å då känns det ju bra att kunna ge något tillbaka.  Ska väl erkänna att det tog ett par dagar och rensa den där kartongen men det smakar ju bra när det väl används.

Var nere vid pooltrallen och tog bort väggarna på paviljongen och om vädret är med mej så försvinner även taket i helgen och faktum är ju att förra året användes det flitigt men i år har jag inte suttit en enda gång och käkat där nere och inte heller jobbat från pooltrallen. Tråkigt men sant. Höstlöven ligger i stora lager både på altan utanför stugan och även vid pooltrallen. Men vi får väl se om jag orkar med skiten vartefter innan de vita flingorna kommer. Annars finns säkert det mesta kvar i vår när snön försvinner :)

Igår såg det ut så här i Klockaretorpet. Det låg bojade personer lite här och var.  Tre på gatan och så satt det en bojad vid en lyktstolpe

När jag vred på huvudet så satt det även en bojad på trottoarkanten och ytterligare en låg på en grässlänt. Ett 10-tal poliser och massa polisbilar då förstås. Enligt polisen kontrollerade man ett par personer hette det men det var ju tur att jag fick bilder för det var ju inte direkt sanning det han påstod. Men enligt polisen var ingen av de gripna misstänkta för något allvarligt brott i alla fall. NT blev ju eld och lågor när de såg bilderna och filmerna förstås för det drog säkert läsare ”JUST NU  STORT POLISPÅDRAG”.  Nu är det ju den så kallade lönehelgen så vi får väl se om det händer något som går att fotografera, det kan ju även bli en lugn helg men det märker man.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.