Lite leende i stugan

by on okt.15, 2019, under Allmänt skrivande


På förmiddagen kom slamsugsbilen oanmäld och tjejen som klev ur var en smal lite tjej som precis gått ut gymnasiet berättade hon och han som brukar köra den här bilen var sjukskriven. Men hon sa att jag var inte den enda som inte hade fått något meddelande om att de skulle komma så frågan är om de hade missat att skicka ut meddelandet denna gång.
Men jag trasslade mig in bland buskarna och visade var trekammarbrunnen var och efter en bra stund så var hon klar och jag såg fordonet lämna gården.

Idag var det lite leende i stugan när jag berättade för Kevin om att fiberblåsningen i det närmaste var klar och att svetsningen vid varje kontaktpunkt skulle göras den närmaste veckan. Därefter gäller det bara å se till att vi lyckas hitta de som monterar boxarna i huset så vi får in den här å förstås vill ja ju att de börjar med det längst in i skogen. :)
Var inne på Mekonomen med hans bil på dagen och fick en halvljuskontakt bytt och då passade jag även på att köra in den på CirkleK och tvätta den på hemvägen. På Mekonomen träffade jag en gammal bekant å jag berättade vad vi pratade om och Kevin verkar nappa på det så även där blev det ett leende.

Efter att vi ätit så körde jag in honom till Vilbergen så han fick träna och själv satt jag och väntade på att något skulle hända på blåljusfronten. Men i och för sig räcker det ju med blåljus idag då jag varit ute på tre jobb för NT. På vägen hem undrade han om det var för sent å köra en sväng med Volvon men det kan det väl aldrig bli för sent för. Men ja sa att idag ville jag se lite mer av stan och då flinade han och sa ja vi får se.
Men jag fick som jag ville å det blev en sväng i Kneippen och även ner mot Södertull med omnejd innan vi styrde hemåt igen och idag tyckte han själv att det gick riktigt bra med körningen. Vi var ju ute rätt sent igår kväll och testade och parkera. Sjukhusets parkering var ju nästan tomt när vi rullade in till stan så där provade han på att både backa in i en parkeringsficka och köra in och nog gick det bra alltid.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.