Nu börjar man känna sig sliten

by on okt.13, 2019, under Allmänt skrivande


Nästan varje natt har jag fått fara ut och fotografera och varje natt har det varit en eller flera notiser att skriva in för mina kunder i Västerbotten. Nu börjar man känna sig sliten men eftersom det händer grejer varje natt som jag måste fara upp på så kan man ju lika gärna jobba själv också. Den här bilden tog jag i fredags kväll då det var larm om att en brandvarnare lät i en lägenhet. Orsaken var vidbränd mat på spisen till slut men NT var ju glada för bilden.
I natt lustigt nog har jag fått stanna hemma utan att fara iväg. Kevin känner sig också sliten men ändå pigg men orkade inte träna så det blev ingen resa alls in till stan i går kväll.

Häromdagen så var Kevin och jag nere vid kyrkogården efter skolan och han satt en blombukett på sin mors grav. Han vill ju inte gärna åka dit och jag tror han blir lite mer nedstämd då han besöker graven. När vi var där så skulle hon ha fyllt 44 år och i år är det 7 år sedan hon lämnade jordelivet.


Våran fiber väntar vi ju på och en dag ringde jag dom men fick inte något svar alls på telefon. Men dagen därpå bestämde jag mej att nu djävlar skulle jag få reda på lite mer och nog blev jag snopen när jag kom i backen och fick se en bil vid skåpet. Vad gör du här då blev ju min första fråga och som svar fick jag att nu jäklar blåser vi in fibern. Efter lite diskussion så kom vi fram till att om några veckor bör det alltså vara klart och då ska vi ha 500/500 mbit till stugan. Men som sagt det kan dröja till slutet av November.


Även mina nya vinterdäck har kommit men jag lade in dom så länge för än är det nog allt lite tidigt att lägga på dom på fälgarna och börja rulla med dom men om några veckor är det nog dax. Är nog första gången på säkert 10 år som jag kommer att köra med dubbdäck. Men så mycket som jag far omkring och fotar så känns det riktigt bra att ha dom där på bilen vart efter.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.