Så var värmen säkrad i vinter också då

by on okt.02, 2019, under Allmänt skrivande


Så var värmen i stugan säkrad även denna vinter oavsett om det blir rejält kallt ute eller inte. Vi hade ju två kubik kvar sedan förra året så i år räckte det att få hem fyra kubik. Å som vanligt var det min gode vän som fixade rätt längder, lagom tjocklek och såg till att det hamnade i burar utanför stugan.
Har eldat ett par gånger men ännu inte så mycket. Men i natt var det frost utanför stugan igen så det är nog snart dax för det var inte skönt att kliva ut i köket och sätta på kaffet i kallingarna. Ville inte ens titta hur kallt vi hade det i stugan men under 20 grader var det i alla fall och då är det kallt enligt mej :)

Å nya däck till saaben är beställda. Efter konsultation med min gode vän i Lidköping så kom vi fram till att dessa är riktigt bra och då fick det bli dom. Så i nästa vecka är de nog här och sen är det bara att åka till nån verkstad så man får dom pålagda också :)

Igår när Kevin och jag var på väg hem från Bråvallagymnasiet och hade kommit till Öbonäs gick larmet. Trafikolycka på Riksvägen. Det var bara å vända om och köra tillbaka men jag tänkte klokt och åkte över Skarphagen och så under gamla E4 ner mot ishallen där vi parkerade. Sen fick vi gå en bit då den var i höjd med Himmelstalund. När vi gick tillbaka över bron så såg det ut så här på Riksvägen. Mycket beror ju på att man håller på att renovera Hamnbron så många väljer att köra över bron på Riksvägen i stället och så det var ta mej faan kaos men sån tur var så hade vi inga problem att komma hem.
Hann även med att tvätta flera maskiner igår, dammsuga och torka golven i hela stugan, handla och fixa mina recept och lite annat nyttig och givetvis så jobba ja ju samtidigt. Idag när jag hämtar Kevin är han säkert glad för nu har de två studiedagar och börjar inte igen förrän på måndag.

Idag dök den här bilden upp i mitt Facebookflöde bland minnena. Bilden är tagen år 2011 när Kevin ville ut och jaga med sitt leksaksgevär. Vi satt där i skogen och vi hade med oss kaffe och saft minns jag. Men inte kom det några djur den gången :)


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.