Till slut kom vinsten till Kevin

by on sep.21, 2019, under Allmänt skrivande


För någon vecka sedan kom paketet han hade väntat på så länge. Laget han var med i vann ju då det spelades turnering på CS och 1:a pris var ett bra tangentbord och riktigt bra hörlurar. Tangentbord har han ju och även hörlurar som är riktigt bra så han valde att sälja tangentbordet till en kompis. Däremot behåller han hörlurarna då de kan vara bra i framtiden tycker han.


Så när vi skulle överlämna tangentbordet igår i stan så blev det Kevin som fick köra å det gick ju som vanligt riktigt bra. I förrgår när han ville träna på kvällen så tog vi hans bil och även där blev parkeringen riktigt schysst.


Igår var det nåt visning klasserna i åk 2 på gymnasiet skulle gå på utanför Olai kyrka. Det skulle vara slut vid 11 så jag lovade att om jag var i stan så kunde jag hämta dom och köra upp dom till Bråvalla igen. Men det var bara Kevin som var hungrig tydligen så vi blåste iväg ut till Spicy Hot och tog en lunch och sen bar det av till Bråvallagymnasiet igen.
Nu är bilen nästan fullbokad vid skolresorna. På vägen in så kommer en kille till Jonstorp där vi hämtar upp honom och så fortsätter vi till Vilbergen där vi hämtar upp nästa. Det finns ju en plats kvar men den är paxad av Ludde i Öbonäs när han slutar åka moped till skolan.


Såg på Facebook i natt på minnena. För sex år sedan så lyckades Kevin dra upp denna gädda från Motala ström då han var ute och fiskade med John. Noteras bör ju att draget är 17,5 cm stort så det var en rejäl gädda han fick.


I förrgår kom även det efterlängtade köttet jag beställt från Bjursunds slakteri. 3 stora oxfileér och drygt 10 kg ryggbiff å några kilo av rostbiff och även grytbitar.

Å det var ju klart att vi åt oxfilé pommes och lite kaninfoder dagen till ära. Det smakade mums kan jag lova å det blir säkert nåt gott även i helgen men blir nog ryggbiff då.


Den här lilla saken kom springade på ett fält nära oss häromdagen och jag stannade till och visslade på honom. Å då lät den sig fotograferas en kort stund innan den snabb försvann in bland buskagen igen.


För en tid sedan upptäckte jag att ”Ormhasseln” som jag kallar det hade fullt av Hasselnötter. Skulle bli intressant att se när de mognat till. Men för ett par veckor sedan upptäckte både Kevin och jag att det var minst en till som upptäckt dom. På en gren satt en liten ekorre och stirrade rakt in och kikade på oss från trädet. Ekorrar gillar ju nötter tydligen och igår när ja gick ut för att se hur mycket han roffat åt sig så fanns det bara några få kvar och det var såna som hängde på grenar där han absolut hade svårt att komma åt.

Idag är det lördag och klockan är halv tolv snart. Termometern visar riktigt behagligt hela 17,1 grader ute och en klarblå himmel. Återstår att se vad man ska hitta på idag.   Kevin njuter ju förstås för fullt av helgen och han har ju dessutom ledig på måndag också och även halva onsdagen.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.