Besök i stugan idag också

by on jul.20, 2019, under Allmänt skrivande


Vi fick besök ute i skogen även denna dag. Men idag var det Kevins morbror John och hans son Jazon som kom på besök.  Å det blev ju lite badande för gästerna men både Kevin och jag höll oss på torra land för det var ju bara 25 grader i vattnet ju :)
Blev mycket prat för Kevin och Jazon gillade som alla andra ungar som kommer hit mina troll så han sysselsatte sig bra och tjattrade rejält mot sist de var här men de har ju inte varit här på säkert ett halvår. Ris, fläskfilé och pepparsås bjöds det på till middag men lilla Jazon fick korv som han ville ha med ketchup.

Sent igår kväll gick det larm och jag stack iväg men var hemma efter ca 20 minuter men hade förstås glömt att stänga altandörren vilket resulterade i som vanligt när hundarna hör att jag kör iväg med bilen att det är fritt fram.
De slet bort det övre kompostgallret på ett ställe och försvann. Å på allt elände så hade jag ju tagit av Candy gps-bandet då det var så sent och det skulle laddas så jag hade ju noll koll på var de var. Först efter två timmar kom två trötta hundar hem till stugan igen till Kevins stora glädje då han var orolig att de skulle möta vildsvin som kunde skada dom.
Nu närmar sig klockan midnatt och det är arbete som gäller. För att få tiden att gå lite fortare i natt så hoppas man ju förstås att det ska hända lite så man inte bara får sitta och hänga och inget göra men det återstår att se.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.