Äntligen var den klar

by on jul.19, 2019, under Allmänt skrivande


Efter tre veckor på verkstaden var mopeden äntligen klar men ännu är ärendet inte avslutat då det lär gå vidare till Allmänna Reklamationsnämden om inte Yamahas Huvudkontor i Sverige går med på en uppgörelse. Efter 440 mil ska det inte bli sånt fel på en moped och det höll till och med en verkstadskille med om, dock när inte chefen där var närvarande.
Men nu låter vi ärendet rulla på för vi vill ha tebax de 5125 kronor reparationen kostade.

Tillbaka hemma i stugan hade Cassandra, Saban och lilla Nicole kommit och slagit sig ner vid poolen. Även Kevin kom med ner en stund och höll dom sällskap. Lite senare så grillade jag ryggbiff och efter middagen lämnade stadsborna landet och återvände till stan.

Den här bilden togs idag för åtta år sedan. En lite glad Kevin kommer bärandes på den hundvalp som han har bestämt att han så gärna ville ha. Dock fick vi inte med Tussen just den dagen men den var ändå hans kunde han konstatera.

Å inte var lilla Tussen stor inte då det är en vanlig kundgorg som står bredvid henne där hon tassar runt i gräst på gården där hon föddes.  Nu är hon stor men hon är fortfarande lika go även om hon inte är liten längre.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.