Fin men kunde varit finare

by on jul.18, 2019, under Allmänt skrivande


Ja att vara glömsk på våren är väl en nackdel för då blir det ju inte att jag försöker få denna vackra blomma att slingra sig uppåt på altan utan det högsta den kommer är där det lilla staketet är på altan. Skulle säkert vara betydligt vackrare om den hade fått växa någon meter ytterligare uppåt men nu är det som det är. Med andra ord bara att konstatera. Fin är den i alla fall :)  Soligt och vackert än så länge men det syns mörka moln längre bort på himlen så vi får väl se hur vädret blir.  En sväng ner till poolen å känna hur mycket kloor det luktar och om det ser bra ut vattnet efter omgången igår.

En laddning 556 har den här fått och nu återstår det att se om bulten som är lite tilltygad går att få bort :) Så jag kan byta kniven som gick på grund rejält. Så i nuläget kan man kalla denna maskin för en jordfräs


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.