Hum jag gjorde nog lite för mycket

by on jul.18, 2019, under Allmänt skrivande


Klockan har bara passerat två och det känns som jag borde ligga fast jag har ju en hel del å göra så det skiter sig ju. Å märkte ju redan ikväll att jag nog gjorde lite för mycket i stugan idag men det är ju bara å konstatera. Fast känns bra att jag hann det jag hann så slipper jag det på några dagar i alla fall.
En sväng till poolen blev det också och backspola och dammsuga men det var då inte skönt å gå ner och dammsuga som jag gjorde. Bara 23 grader i baljan idag. Har ju den självgående men den tar inte allt å dessutom tar den lång tid så det gick bättre med att dammsuga den själv.
Hundarna har ju varit på rymmen ett par gånger sista tiden och samlat på sig fästingar konstaterade Kevin som såg till att leta upp alla och hålla fast de små vildarna så jag kunde ta bort de fästingar vi hittade men det gick ju riktigt bra. En sväng till stan blev det idag också men enbart för att handla. Fick larm om en olycka nu i natt söder om Söderköping men jag blev kvar hemma då det rörde på sig i Västerbotten vilket gjorde att det blev bildlöst i lokaltidningen i stan.
Nu sitter man här med en kopp kaffe och ska försöka få tag i polisen så man kan uppdatera det som hänt i Västerbotten på mina kunders sidor och förhoppningsvis så svarar de i telefon också men helt säker kan man inte vara.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.