Var tog sommaren vägen

by on jul.16, 2019, under Allmänt skrivande


Funderar på var sommaren eller kanske rättare sagt värmen vägen. Det var ju varmt och gott i poolen några dagar men sen kom den svala luften in och temperaturen kröp ner till 23 grader i poolen och det gillas ju inte. För även om det nu ser vackert och inbjudande ut så nja inte har vi badat så värst mycket ännu men vem vet värmen kanske kommer.

Besök har vi faktiskt haft för ovanlighetens skull också. Kevins moster och hennes familj var här två svängar på sin semester från Dalarna och på bilden poserar Kevin med sin kusin Nour, även om han nu inte är någon linslus så ställde han ju faktiskt upp på bild.

Även hans lillasyster Tindra var med dom ut från stan och fick tillfälle att träffa sin bror några timmar. Det bjöds förstås på middag och de var nöjda och belåtna då de lämnade oss i stugan.

Kevin han har ju sitt vanliga intresse att spela CS då han försöker bli proffs. Å även om han inte är ett riktigt proffs än så är han duktig och hans lag har ju både vunnit lite pengar och även datortillbehör som varje deltagare i laget fick.

De här två godingarna plåtade jag bara en bit från stugan. De ser ut att gå och leta efter morötter som växer där nere och de poserade så fint innan de sakta gick vidare.

En ny köttleverans har också kommit till stugan och nu ska vi väl ha så vi klarar oss fram mot hösten hoppas jag men vi äter ju mycket kött men inte bara det utan vi petar väl i oss lite korv, fisk, kyckling också ibland. Men bara ibland :)

Fotograferat har jag ju gjort massor sista dagarna då det har hänt alldeles för mycket här i stan. Men Norrköpings Tidningar har väl varit nöjda. På den här platsen hade de själva två reportrar men jag åkte in ändå och tur var väl det då jag var den enda som fick lite dramatiska bilder som jag dock inte lägger upp här.
Att polisen pekar på mej och att jag inte ska komma närmare stämmer men jag backade inte heller utan fick det gripande jag ville ha på bild en stund senare. Reportrarna stod ett 50-tal meter bakom mej fast det var ju vikarier så jag får väl ha viss förståelse för det då eller….


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.