Hua mej så länge sen det var

by on jul.02, 2019, under Allmänt skrivande

Ja det var ju flera veckor sedan jag skrev något på sidan. Men så blir det om man har mycket att göra, är trött och inte hinner med det man vill.

Kevin har i alla fall gått ut första året i gymnasiet och njuter av ett skönt sommarlov där det inte finns några måsten i år heller. Själv försöker jag få tid att njuta utan några måsten men det är svårt att få till det :)
För lite sen var jag ute nära Gårdeby där det brann i terrängen. Branden var av mindre mofattning men på vägen hem körde jag en annan grusväg och fann detta vackra fält. Det är inte ofta man ser stora fält med just Blåklint längre. Förr som barn minns jag att man såg det ofta.

Blommorna nere på pooltrallen håller sig ännu i alla fall och jag har ju faktiskt kommit ihåg att vattna dom i år :) Är väl någon av växterna som ser lite knepig ut men tror att det beror på att solen har bränt dom helt enkelt för de ser bara ut så på en av sidorna.

Även detta år kikade familjen Sjödin förbi efter att Rickard och Magnus trampat runt i Vätternloppet. En stunds fika och prat blev det innan de försvann vidare hem till Borlänge.

Midsommarafton kom och skapligt väder var det också och faktum var att även Kevin fick för sig att följa med. På vägen in så ringde Cassandra och fråga om inte hon och Nicole fick haka på så då körde vi in och hämta dom först.  Nere på festplatsen träffade vi förstås de gamla vanliga. Luddes familj och Lövdalsgänget. Grannarna Micke och Rebecca med lilla Hugo dök också upp där nere.

Inte har det blivit så mycket grillande ute i år som jag vill och varför vi inte gjort det vet jag inte. Men några gånger har vi grillat och en gång har vi alla fall fixat grillspett också.

Trallen utanför matrummet skulle ju ha bytts ut i år men så blev det inte. Eller i alla fall inte än, kanske om man har tur att den blir bytt framåt sensommaren men det får vi se. Just nu väntar vi väl mest på att Fibern ska kopplas in i huset men det dröjer nog nån månad än.

Jo nog ser det somrigt ut i alla fall och jag ska nog försöka hinna  njut av såväl poolen som pooltrallen lite granna i sommar även om det ser tjurigt ut just nu. Förra året satt man ju där redan i Maj och njöt av sommaren och jobbade mellan varven då man doppade sig i poolen.

Kevin har allt varit i poolen flest gånger i år men det är ju för han tycker det är så varmt inne på nätterna trots att vi har en del öppet så han kilar ner mellan varven och tar sig ett dopp och svalkar sig.
Nu ska jag fortsätta att göra lite nytta och har man tur så kanske inte det dröjer lika länge till nästa gång jag uppdaterar  sidan.


1 Comment for this entry

  • ann

    Ingen brådska med skrivandet du måste ju hinna jobba också.Själv njuter jag av friheten och umgås i glada vänner lag. Glöm inte bort dig själv. Ha det så gott ;)

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.