En fika med barnbarnet

by on jun.02, 2019, under Allmänt skrivande

Nattjobbet gick ju bra men efter bara ett par timmar vaknade jag och kunde inte somna om så det var bara att gå upp och möta dagen. Hann ju med desto mer i stugan då så på så vis var det ju bra. All tvätt klar och inhängd. Lite dammsugning och torka golv m.m.
På eftermiddagen så for jag in till Norrköpings Central eftersom ett av alla mina barnbarn var på väg hem och skulle byta tåg i Norrköping Hon skulle dock få vänta en dryg timma på nästa tåg.

Så vi tog en fika och prata lite innan det var dax för henne att kliva på nästa tåg för färden hem till sin mamma i Hallstahammar. Nu törs man ju inte säga mitt lilla barnbarn visserligen är hon bara 14 år men hon är längre än mej ju :)


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.