En sväng till kyrkogården med blommor

by on maj.20, 2019, under Allmänt skrivande


Idag körde ja Kevin till skolan fast han igentligen skulle ha tagit mopeden men vi skulle göra ett par grejer innan vi åkte hem på eftermiddagen. Så när jag hämtade honom så införskaffade vid en liten sommarbukett och satt på hans mors grav. Idag är det 7 år sedan hon lämnade jordelivet. Fast vi fick inte reda på det förrän först vid 03.30-tiden den 21 å det blev min svåraste uppgift jag haft att berätta det sorgliga för lilla Kevin när han vaknade.
Men han har lärt sig att leva med sorgen och jag vet ju att han tänker på henne då han nämner henne ibland och sorgen går nog aldrig över för den finns där inombords hos honom.

Vi hade ju kommit överens om att vi skulle äta på Bastard Burgers i stan idag. Han påminde mig sån tur var igår. Så efter kyrkogården åkte vi in och parkerade bilen å så gick vi ett par kvarter. Det smakade jäkla gott även om det inte var samma priser som på Donken men kvalitén på maten var ju också en helt annan.

Å Kevin gillar ju inte att vara med på bild och han var nog inte riktigt säker på om han kom med på fotot när jag tog det men det gjorde han. Stor kille nu men fortfarande lika skötsam och snäll som alltid.
Tidigare idag fick jag för mig att jag skulle byta breddavloppet på poolen men fick ge upp när jag kravlade under där för det var inte det lättaste och värst var nog att det inte hade torkat upp under trallen efter regnet häromdagen så det var ju lite lervälling så jag flyttade fram det projektet. Inte bra för att för varje dag som går nu blir det varmare i poolen och den blir skitigare och mer alger eftersom reningsverket inte går utan breddavloppet.

Lite senare undrade Kevin om han inte kunde övningsköra en stund och klart vi kunde det. Å jag hade ju turen att Rebecca kom ut från deras stuga så hon fick ett par bilder på den unga chauffören.

Här rullar vi iväg en kort sväng men höll oss på landsbygden detta varv. Dock kom han in vid 22-tiden och frågade om vi inte kunde köra ett varv till å han tog bilnycklarna å så for vi iväg igen. Denna gång markgärdesvägen ut och så genom Öbonäs mot Vilbergen. Där inne vände vi i en rondell å körde hemåt igen men när vi kom vid granngården nedanför backen frågade han om han kunde svänga höger istället och log. Klart du kan du bestämmer sa jag och så körde vi över mossen och upp över Evalund och ut på gamla Övägen igen. Sen rullade vi hemåt och han var riktigt nöjd själv med sin körning å undrade om morgondagen. Som svar fick han ju förstås att vi kan köra varje dag om han vill. Ju mer han kör ju säkrare blir han ju men jag känner mej verkligen avkopplad när jag sitter som passagerar med en så säker chaffis :)


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.