Det blev en liten tripp idag också med Volvon

by on maj.18, 2019, under Allmänt skrivande

Även idag blev det en liten tripp och övningskörning med Volvon för Kevin. Å nog går det bra men någon resa till stan blev det dock inte utan vi höll oss på vägarna här ute. På vägen upp mot Evalund fick vi tyvärr se detta.

Jag bad Kevin stanna så jag kunde ta en mobilbild. En skabbräv i en hästhage mellan Evalund och Skvättan. Känns tråkigt att den är tillbaka igen då jag hade förhoppningen om att kanske kunna fotografera några rävungar någonstans här i närheten.  Men rävskabben sprider sig ju snabbt.

För två år sedan så tog jag bland annat den här bilden på en liten nyfiken rävunge nära Jonstorp. Men som sagt chanserna ser små ut tyvärr i år.  Efter övningskörningen åkte jag bort till det gryt som jag trodde var bebott men kunde konstatera att ingen gått varken in eller ut i de båda grytingångarna och kanske var det här skabbräven bodde.
Ska göra ett försök till i nästa vecka på ett annat ställe annars får ja nog ge upp att hitta några små rävungar att fotografera.
Tidigare idag ville Kevin träna och då tog vi faktiskt min bil in och jag hann knappt släppa av honom i Vilbergen så fick jag åka vidare till Blixtholmen där det börjat brinna i terrängen på ön.

Räddningstjänsten slapp och lägga i sin egen båt för att ta sig dit då en privat mindre fiskebåt kom och hämtade upp räddningstjänstpersonalen och transporterade ut dom dit.  När jag så var på väg tillbaka till Vilbergen så ringde Kevin och meddelade att han tränat färdigt och då körde vi ut mot Lagersbergsvägen för att hjälpa Björn Persson med att få bort de stora plåtarna som han hade låg över sin pool. Det tog inte lång tid innan vi var klara och åter på väg hem. Men då har vi ju gjort dagens goda gärning i alla fall.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.