Det blev ett par svängar med Volvon

by on maj.17, 2019, under Allmänt skrivande

På förmiddagen åkte jag upp på andra sidan mossen i hopp om att hitta rävgrytet jag letar efter och lustigt nog så hittade jag ett gryt som såg bebott ut. Satt en stund men återvände efter ett tag hem utan att ha sett något djur. Senare så åkte ja in och handlade och sen hämtade jag upp Kevin som bestämde sig för att vila från träningen även idag.
Han hade dock en annan önskan som jag redan tidigare hade räknat med eftersom jag fick pappret från Transportstyrelsen igår att det var grönt ljus att börja övningsköra med mej som handledare.
Så det blev en lugn sväng med hans Volvo bort till Öbonäs och sen vände vi å körde hem igen. Han körde ju lugnt då det var första gången han rattade och växlade en bil på vägen men det gick jäkla bra.

Hemkommen i stugan igen så drog jag iväg upp till grytet igen och satt och kikade men inte heller nu såg jag några rävungar men däremot en råbock. Jag la några små grenar för ingången till grytet  å i morn ser jag ju om någon passerat där eller om det kanske är övergivet.
På vägen hem stannade jag till hos Skvättan och Pauline och fick kaffe och paj och en stunds prat. När jag klev ut därifrån hade det börjat regna men vad gjorde det. Inte heller Kevin tyckte det gjorde något att det regnade för han undrade i alla fall om vi inte kunde åka en sväng med Volvon igen. Ja visste ju att vi glömt köpa dricka på Ica så jag föreslog att vi skulle åka in där men då flina han å sa nä först men när vi närmade oss Gamla Övägen så sa jag att det är klart vi åker dit. Å nu blev det landsvägskörning in till stan och rondeller och klart det gick bra.

Å handla tog ju ingen tid och när vi körde hem så körde vi som vi brukar genom Öbonäs och han tyckte ju det var riktigt skönt att köra. Det spelar ju ingen roll om det regnar ute sa han och log när han rattade hem bilen lugnt och skickligt för att till slut parkera där bilen brukar stå. Så nu misstänker jag att det blir Volvo till träningarna även om det är vackert väder och det går att köra moppen. Å jag förstår honom och klart han ska få köra hur mycket han vill.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.