Det blev en rörig kväll

by on maj.16, 2019, under Allmänt skrivande


Häromkvällen så var ja lite rastlös och visste inte vad jag skulle göra. Straxt efter när jag satt och funderade gick larm ”Övrig Räddning”  Nja ja hade ju inget att göra så jag gick ut i bilen och rullade neråt den aktuella adressen. På plats kryllade det av polisbilar.

Rätt som det var dök även en snabbgående båt från Kustbevakningen upp och även Räddningstjänstens båt kom farande. Det visade sig att de hittat flera båtar som var dyra och stulna. Dessutom hade de kunnat gripa tre personer. Men kanske det fanns fler kvar på ön Blixtholmen så därför tog man hjälp av Räddningstjänsten att transportera runt poliser i den båten och även Kustbevakningen kom på plats och hade poliser ombord. Så efter tre timmars fotograferande så vände jag till slut färden tillbaka till stugan.

Passerade ett gammalt industrispår på Butängen. Det var nog länge sedan det gick något godståg på de här spåren och inte vet jag vart spåren slutar hellre. Någonstans där inne i grönskan lär de ju ta slut i alla fall.

Den nya Säpoagenten i Vilbergen eller….  Nä det var bara Förskolans dag idag och då kom Hugos förskola till Vilbergen och visade upp sig och gjorde gympa för publiken som fanns.
Ikväll så hängde jag även på till hans förskola där de fick visa vad de gjorde å Micke och Rebecca hade tagit med sig kaffe och bullar så vi fika även där.
Efter det rullade jag ner till Biltema och köpte skylten ”Övningskör” då pappret från Transportstyrelsen kom idag och som innebär grönt ljus och övningsköra i sin egen bil på de allmänna vägarna för Kevin.  Så nu lever man snart farligt :)

Den här långa ringlande saken såg jag på Markgärdesvägen och det är visst en svart Huggorm sa Micke som har koll på läget.

Lite senare ikväll fick Rebecca se räven ute på fältet och ringde över så jag kom ut med kameran. Den gick och jagade mat till sina ungar förstås men jag har letat men inte hittat deras gryt och de gamla gryten som jag var vid förr är tyvärr obebodda så där finns inga rävungar att fotografera.


1 Comment for this entry

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.