Nära skjuter ingen hare eller vovven får inget grepp

by on apr.22, 2019, under Allmänt skrivande

Fick larm om en singelolycka på riksväg 51 i natt straxt bortanför Eriksberg. Visste ju direkt att det gick en väg paralellt med 51:an. Å ja stannade till när jag såg att jag var i höjd med blåljusen. Härifrån kunde ja säkert få bra bilder.

Jag stod där och lät mitt objektiv vila på viltstängslet ända till jag känd nån vibration. Det var ju bara jag som stod här eller…..   Efter en stund hörde jag en röst. Jaha är det du som står här och såg en polisman. En dm från mej men på andra sidan viltstängslet stod en polishund och nosade ihärdigt och som gjort att stängslet vibrerade. Jag bad snabbt om ursäkt och försvann ner mot bilen igen.
Körde runt och kom upp på riksväg 51 i riktning mot Norrköping då jag såg att det inte var några köer. Här kunde ja trots allt få några bra bilder så jag stannade till efter alla fordon.
Kom knappt ur bilen förrän jag hörde en barsk röst ropa. Å du går in och sätter dig i bilen igen !!!!   Jag försvann snabbt in i bilen stängde dörren och plockade ihop min strålkastare  för att köra iväg då jag hörde knacket på rutan. Utanför stod Gaphalsen alltså polisen.
Ja förlåt men vi spårar här och därför får du inte gå ut så missförstå mej rätt sa han.  Helt okej inga problem svarade jag å när han gick funderade jag på om jag skulle stanna till bärgarn kom för då var det väl grönt att fotografera eller.
Nån bärgare dök inte upp men efter bara några minuter fick jag en ficklampa rakt i ansiktet å jag öppnade försiktigt dörren.  Jag vet att du också har ett jobb att sköta men om du får ta ett par snabba bilder räcker det.  Helst hade jag velat filma men svarade förstås ja det skulle vara bra.
Kliv ur bilen och gå efter mej i yttre vägfilen vi har stängt av vägen och följ mej. Jag slet tag i min utrustning och traskade med efter honom . När vi var fem meter från fordonet sa han Ta ett par snabba bilder så slipper du vänta och jag knäppte och tackade för hjälpen och lämnade därefter platsen.

Å visst blev den här bilden bättre än den första. Å jag bockar å tackar för hans tanke att även jag hade ett jobb jag måste sköta.  Men kikade mig omkring lite förvirrat. Björn som fortfarande har avtal och som bara bor ett par km från olycksplatsen var fanns han.  Inte här i alla fall konstaterade jag. Ingen film men bilder som duger till NT.
Å framför allt . Jag är jäkligt glad att jag befann mig på rätt sida om viltsängslet när vovven var där. Vad hade kunna hända annars.

Den hade kanske nafsat lite på mej å det hade slutat så här. Men ett viltstängsel räddade mej eller. :) Var det att jag såg så djävla oskyldig ut som stod kvar vid stängslet då han var en dm ifrån :)


1 Comment for this entry

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.