Idag var det Drönardagen

by on apr.21, 2019, under Allmänt skrivande


Ja man kan väl kalla den här dagen för Drönardagen då jag faktiskt hållt på med drönaren större delen idag.  Testat och fota lite mer och även fixat till så att bilder skickas till mottagaren medans drönaren fortfarande filmar i luften.

Den här bilden är fotograferad med drönaren när den befinner sig 100 meter upp i luften och jag har zoomat in vägen lite och sedan skickades bilder ner till mobilen direkt.
Ja har nog varit uppe i luften med drönaren ett par timmar idag. I morgon kanske jag fixar lite med den andra drönaren för att få den att funka lika smidigt. Det gäller ju framförallt att kunna leverera drönarbilder snabbt till de som jag jobbar åt.

Den här bilden tog jag ikväll och då passade jag på att ta tid. Jag startade timern när jag öppnade väskan drönaren ligger i. Sen startade jag upp drönaren på asfalten kopplade mobilen till handkontrollen och fick igång den. Steg upp 60 m och försvann bort ca 100 meter. Tog tre snabba bilder och så laddades de ner till min mobil medans kameran filmade. Bilderna skickades iväg visserligen bara till mej då jag testade men från det jag öppnade drönarväskan till det plingade till i mailen tog det åtta minuter och det får man nog anse som godkänt :)


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.