Jag har inte glömt å blogga

by on mar.30, 2019, under Allmänt skrivande


Nej jag har inte glömt att blogga utan är nog mer att jag dels har haft mycket att göra och så har jag varit på sjukhusbesök, vårdcentralsbesök m.m.  Njurstensanfall som inte vill ge sig och så tröttheten som jag blir irriterad över. Annars är det nog bra i stugan. Å Vårdcentralen konstatera ju i alla fall att EKG såg bra ut å resten av alla blodprov har jag ju inte fått svar på ännu.
Om någon vecka ska jag tillbaka till sjukhuset på röntgen för att se om det hänt något med stenen eller om de måste ”spränga” den. Nja inte med dynamit men med ultraljud :)

En hel del fotojobb har jag ju varit ute på nu även om jag fått lite konkurrens då ”Sengångarn” kommit tillbaka ut igen och ett par jobb har jag väl mist men skam den som ger sig och jag tänker inte göra det.

Det har ju även varit våffeldagen och även om det nu blev en dag senare så blev det i alla fall våfflor med sylt på till Kevins stora glädje. En morgon när jag körde honom till skolan kom fick jag se att han kom tillbaka innan jag hann åka iväg och även hans lärare. Vi skulle ju boka in ett utvecklingssamtal men han undrade om jag hade bråttom och jag svarade att det var ingen fara. Men då kan vi väl ha det här i bilen så har vi det gjort sa han och flinade. Klart vi kunde det. Kevin i baksätet och lärarn bredvid mej. Å det jag hörde då fick mej att le hela dagen och jag är riktigt stolt över honom med tanke på det jag fick höra.

Några av träden på gården har börjat hänga ner över gräsmattan så det var dax att göra något åt det. Så det blev att köpa in en motorsåg som jag snabbt fick igång och testade på några träd.

På eftermiddagen kom Micke hem och då fortsatte han och till slut såg det ut så här utanför stugan. Men det blir nog kanonbra när vi väl får släpa bort eländet.
Bubbelbadet har jag stängt av och jag skulle ha gjort rent det men har inte hunnit och ett par dagar tyckte jag att det var för kyligt ute å hålla på med det också men har jag tur och känslan finns där så ska det bli av inom de närmaste dagarna.
Även altantrallen utanför matrummet måste ju fixas så det går att sitta där ute utan att ramla igenom trallen vilket det är stor risk för nu om man går på fel ställe. Men det ska väl bli klart det också. Det är ju trots allt inte sommar än. Poolen ser inte så värst inbjudande ut men det har den aldrig gjort så här i början av säsongen men när värmen kommer ja då har jag med grannen Rebeccas hjälp haft den fin och ren.  Skulle ju velat byta pool redan för ett par år sedan men det har inte blivit och den har ju hållt. I år så gick ju pengarna till fiberanslutningen som kostar närmare 24.000 och har vi tur så ska fibern vara i drift i maj enligt löftet som vi fick på mötet med kommun.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.