En drönarflygning nära Hjortkvarn

by on mar.13, 2019, under Allmänt skrivande


För nån vecka sedan åkte jag upp mot Hjortkvarn mellan Hallsberg och Finspång där en trailerdragare kört av vägen. Hade ju hoppats att det skulle vara inne i Östergötland så jag kunde sålt några bilder men tji fick jag då det var ett par km på andra sidan gränsen. Men tog både lite film och lite bilder med min drönare. Här uppe var det vitt på backen men när jag åkte hemifrån fanns då ingen snö.

Men lite snö kom det och grabbarna som gräver ner fiberrören hade börjat gräva inne i trädgården och innan de lämnade den så var de klara. Så nu väntar vi bara på att de ska bli klara på de andra platserna också så de kan blåsa in fiberkabeln vilket de tydligen gör när allt annat är klart. Då slipper vi dåligt internet då jag bestämt att vi ska ha 250/250 i hastighet i stugan.

For förbi Jula en dag och införskaffade mig denna lilla stege.  Nja ja är inte så kort jag är ju ca 181 cm över markytan  men jag räknar med att ha användning av den vid vissa tillfällen. Vilka avslöjar jag dock inte här.

Har även varit på fotojobb i stan och plåtat till NT och när jag körde upp till Vilbergens centrum och stod där en stund så ville helt plötsligt inte bilen gå igång. Det blev att ringa bärgare och eftersom knappt några lampor lyste misstänkte jag att något var fel med strömmen. Han satt på sin boster men det hände inte riktigt något förrän han vickade till lite å då gick min lilla pärla igång. Trodde först att det var batteriet men det stämde inte riktigt så jag gjorde rent kabelskorna på batteriet och sen dess har den startat varje gång. Skulle ju vara tråkigt om man stod på nåt ställe långt bort från tätorten vid någon händelse. Men nu har jag laddat även min egen boster som jag har med mig i bilen också ifall.

Idag efter några dagars tystnad gick larmet om en singelolycka på E4 nära Norsholm.  Ringde NT som sa att Möller var på väg men jag hade bättre läge och bestämde mej för att ändå köra ut. Låg ju trots allt före alla blåljus ända till Norsholmsbron. Straxt efter såg jag olyckan som hänt i norrgående körfält så jag vände vid Norsholm. Jag klev inte ens ur bilen för att ta en bild och någon kö var det ju inte heller så även Möller som kom vartefter kom ju fram utan problem men inte heller han gick ur bilen då det varken var personskador eller några synbara plåtskador på bilarna.
Har ju varit lite krassliga i stugan men idag känner jag mig ändå skapligt frisk så här på kvällen men känns som det är sämre på morronen. Å jag har ju missat å gå å träna på Friskis och Svettis i flera dagar nu. Nä jag strävar inte efter att gå ner i vikt utan bara få lite bättre kondis :)


2 Comments for this entry

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.