Det går framåt med fiberdragningen

by on mar.03, 2019, under Allmänt skrivande

Ja det går framåt med fiberdragningen men i onsdags grävde de av vår tele och adsl ledning där den går ner på fältet under vägen.

Så där lyste modemlampan röd till Kevins stora sorg. Men vi löste det skapligt då han kunde använda mitt mobila bredband en del. Å inom ett par månader ska vi förhoppningsvis kunna ha fiber och 250/250 i stugan istället för adsl 8 mb hastighet :)

I fredags kom Scanova och fixa till kabeln som var avgrävd och helgen var räddad. Både för Kevin och mej då flera av mina datorer går via det modemet från baracken vid masten. Så när Kevin klev ut från sin praktikplats sista dagen så var ju det första han fråga om hans träningskläder hade kommit och om internet funka och han fick till sin stora glädje svaret JA på båda frågorna. Å till min stora glädje hade han ju även på denna praktik fått beröm. Det var ju likadant på Ica när han praktisera där i nian. Beröm och lovord där också. Å han kan mycket väl tänka sig att praktisera på samma ställe även nästa år om han får chansen sa han.

Även Bjursunds kylbil kom körande till stugan och nu fick vi äntligen lite kvalitetskött . Tre oxfileer och 5 kg ryggbiff samt några kilo rostbiff hamnade i frysen.

Men förstås så åt vi ju gomat i helgen :)   Pommesklyftor med oxfile och pepparsås med sallad. Å idag blev det rostbiff med beasås och ris. I morgon är vardagen tillbaka och skolan. Så min slövecka är slut. För jag har ju kunnat sova vidare på morgonen eftersom Kevin har fått åka med Micke då han passerade Kevins praktikplats. Men i morn så kör den vita skolskjutsen återigen och passerar Öbonäs och hämtar upp Ludde också.
Å jo då jag har tränat några gånger veckan som gick på Friskis & Svettis. Å kanske det blir en sväng dit i morn också. Var ju där i går på lördagen när Kevin ändå var å träna i Vilbergen. Den här veckan som kommer ville han testa FS också så får vi se om han byter ställe.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.