Igång igen med träningen

by on feb.26, 2019, under Allmänt skrivande


Efter att ha varit lite rassliga i stugan över en vecka så blev det även en paus i träningen. Men idag var det åter dax att kliva in genom dörren på Friskis & Svettis. Å givetvis hängde grannen med också då även de har varit krassliga faktiskt längre än i vår stuga.

Blev nästan en timmas träning och det tyckte jag fick räcka innan vi lämna stället. Jag försvann till Stadium Outlett och Rebecca skulle tvätta deras bil.

Ett par träningsskor till mej blev det även om de nu var billiga. Jag vill ju inte köpa några dyra ifall jag skulle tröttna på FS. Å jag löste ju bara ett månadskort än så länge fast det var ju inte så dyrt då man numera klassas som pensionär :)
Kevin var på praktiken och det gick bra även om han var trött på morgonen eftersom han haft sportlov en vecka och kunnat sova lite längre. Men nu var det upp klockan sex och straxt efter halv sju så rullade Micke och han iväg. Riktigt skönt att slippa skjutsa honom då Micke ändå åker förbi hans praktik på vägen till sitt jobb.

Igår var det ju bara några dagar kvar å köra bilen innan det blev körförbud men jag körde in den i alla fall och jag visste ju domen. Dragkrokslåset har gått sönder och måste fixa ny krok. Men hade ju inte hittat någon än så det får bli ett återbesök på den där mottagningen för bilen som annars gick igenom utan några andra fel.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.