Inte varje dag en skylt finns på vägen

by on feb.23, 2019, under Allmänt skrivande


Inte varje dag det finns vägarbetesskyltar på vår lilla väg men nedanför backen så är det en varningsskylt för vägarbete och nästan uppe på sandbacken finns denna skylt. Ett skåp håller även på att monteras upp och det närmar sig. Ja fiberanslutningen som jag beställt känns just nu inte så avlägsen.

Vid vägkröken står en liten grävare snyggt parkerad. Det är ju helg och nu sker inget förrän på måndag igen när de fortsätter att gräva. Å just i den här kurvan vid skogsslänten så om ett år så lär det även stå en villa på plats och en bit skog lär ju vara avverkad också. Jag har ju vetat om det ett tag men för lite sedan fick jag även tomtkarta som visar var det ska byggas.
Å det är ju inte så nära oss ändå men det blir nog lite problem att ta sig fram under tiden de bygger men jag har funderingar på hur man kan göra om det blir för bökigt.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.