Ett bra slut på veckan som varit

by on feb.09, 2019, under Allmänt skrivande

Praktikveckan är slut för Kevin och nog har det väl tagit på krafterna att praktisera och vakna vid 06 och inte vara hemma förrän vid 16.30-tiden. Den första dagen gick väl halvtrögt på praktiken men desto gladare blev jag idag när jag hämtade honom på firman på Lindövägen.
Klockan närmade sig ju nästan halv fem och det blev ju dessutom övertid så jag misstänkte att hans humör skulle nog inte vara det bästa även om det nu var fredag. Men till min stora glädje så var det en leende kille som klev in i bilen. Visserligen sa han att han var trött men sen rabblade han bara på vad han gjort och han hade ju nämnt något för killarna han jobbade ihop med å då fick han det svar som han behövde å det gjorde nog honom gladare å piggare också.

Hemma i stugan försvann Kevin in i duschen direkt och jag ut i köket där jag lagade fläskfilé pepparsås och potatis. Jag hade ju även eldat i kamin tidigare så det var även varmt i stugan när vi kom hem.  Efter maten och ett par timmar framför datorn så bar det av in till stan igen för idag skulle han träna eftersom han inte orkat det på ett par kvällar. Men ikväll så blev det av.  Även på vägen in till stan diskuterade han praktiken och företagen de varit på och hämtat material m.m.  I morgon hade han planer på att åka skridskor med Marcus Noren så vi får väl se hur det blir.

Hemma i stugan igen efter träningen så hade min nya ”leksak” laddat klart.  Nja leksak och leksak är det väl inte då den här nya telefon ska vara extrem bra och kameran ska vara bättre än både Iphons och Samsungs kameror vilket jag var nyfiken på med tanke på att jag fotar rätt mycket nu. Visserligen har det varit magert med fotojobben i Februari men det går nog i vågor. Än så länge har jag bara levererat två bilder men å andra sidan har det varit skönt å slippa åka ut på nätterna med.
Nu närmar sig klockan 02.00 och jag är ännu inte trött. Plockat in programmen i den nya mobilen och fixat synkroniseringen med både headsetet och kameran som fixar över bilderna direkt i mobilen så jag kan skicka dom till NT. Har ett par grejer till som ska fixas den närmaste tiden som gör att även drönarbilderna kan skickas direkt från luften medans drönaren är uppe. Vet inte om jag även lyckas kunna göra samma sak med fimerna men det återstår att se.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.