Andra dagen på Elfirman

by on feb.06, 2019, under Allmänt skrivande

Idag är det andra dagen på Elfirman. Nejdå jag har inte sadlat om och skaffat mej något vanligt jobb men för Kevin är det andra dagen på sin praktikplats på elfirman där han ska vara i tre veckor med en paus för sportlovet en vecka.

Här går han in på firman i går morse och när jag hämtade honom så tyckte han att det hade gått bra. Å helt utsliten var han ju inte för han klädde bara om hemma å så drog vi in till stan igen och han försvann ner på gymmet och jag in på Ica i Vilbergen.
Jag hade ju redan på morgonen varit på FS och motionerat lite.

Men idag bestämde jag mig att min häl med blåsan skulle få vila. Å jag bestämde mej för att städa och göra lite pappersarbete. Men igår kväll var ja i alla fall inne på Apoteket och köpte plåster mot blåsor. Man vet ju aldrig om det händer igen :)

När jag kom hem på morgonen efter att ha kört Kevin så tog jag en kopp kaffe och tände upp brasan. Några kassar med ved behövdes bäras in också å det fick bli dagens träning :)  Nu har vi så vi klarar oss i några dygn till med +24 kanske +26 grader inne i stugan. Gött med värme.
Ett par muggar kaffe har det blivit också och nu ska det bli lite pappersarbete innan jag ska städa lite också. Sen är det väl dax å fara in till stan och hämta den lille elektrikern :)


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.