Inte bara Gymmet som gäller nu

by on feb.03, 2019, under Allmänt skrivande

Nu är det inte bara gymmet och datorn som gäller för Kevin. Häromdagen så ville han åka skridskor med några klasskompisar efter skolan på Bollspelaren bakom polishuset och eftersom han inte velat åka skridskor de senaste åren så har vi ju heller inga nya köpt. Nu hade han tur att hans kompis Albin hade ett par som han fick låna. Men först på lunchen så skulle de ut till Klinga och käka istället för att äta på skolan. Jaha å hur tar man sig dit då. Jo det var inga problem upplyste han mej om då han skulle åka med i Albins Epa-traktor och Ludde skulle åka med den andra Ludde i klassen och så en annan kille i hans Epa-traktor. Men han sa att han ändå inte skulle vilja äga någon Epa för det var inte hans stil även om det nu var varm och skönt i den och musik också. Å han ska ju snart börja övningsköra och plugga till det riktiga körkortet.
Efter skolan så hämtade jag upp honom  då och körde ner honom till Bollspelaren å Epa-raggarna kom efter i två fulla fordon.

Jag kunde ju förstås inte låta bli att ta en bild på gänget men tre styckna kom inte med på bild då de gick bakom Kevin och Albin.  Själv blev jag kvar i stan och fixade en del innan jag hämtade upp honom och vi for tillbaka till skogen. Lite senare återvände vi eftersom han skulle träna på gymmet också.

Å i går på lördagen så hörde Macke av sig och fråga om han ville åka skridskor men nu uppe på bandyplan bakom ishallen. Inte hade vi hunnit köpa några skridskor men Macke hade så på eftermiddagen körde vi in till Vilbergen där vi hämtade upp Macke som kom kånkandes på klubba, hjälm handskar å klubba.

Där inne var grabbarna i nästan två timmar innan jag hämtade upp dom igen och jag hörde något jag blev nyfiken på. Macke hade gett bort ett par handskar och likaså skridskor till Kevin eftersom han hade köpt nya. Ge bort….  Någon måste ha köpt dom en gång å det kändes inte rätt sa jag åt Macke men det han ville ha i gengäld var ju Cola och ett bubbelbad.
Det vet han ju att han får utan att ge bort något så jag swicha över en slant till han så kändes det bättre för mej i alla fall.
Hemma så fixade jag till mat så Kevin fick äta och själv gick jag ut till bilen och körde in mot stan då man befarade snökaos under kvällen. Någon snö såg jag dock inte till så efter ett par timmar körde jag hem igen.
Hemma i stugan så undrade Kevin om han kunde få träna även idag och jag tog en kopp kaffe sen vände vi åter kosan in mot Vilbergen där jag väntade medans han tränade med Liam och Hugo. När de så kom ut så ville grabbarna med hem och det fick dom ju. De skulle snacka och bubbla om det gick bra.

Det hade ju börjat snöa igen så även denna gång släppte jag bara av dom hemma innan jag återvände in till stan IGEN. Sikten var på sina ställen rätt dålig och det snöade rejält när jag närmade mig Björkalundsrondellen.

Jag filmade och plåtade snöovädret och plogbilar, motorvägen och oplogade vägar för något annat hände det ju inte medans jag var inne. Man vet ju aldrig om NT får för sig att använda något av mina bilder eller film.
När jag till slut kom hem vid 00.30-tiden så stod Liams pappa vid infarten med sin bil och väntade på att Liam skulle komma ut. Hugo hade blivit hämtad lite tidigare av sin pappa tydligen. Grabbarna hade haft trevligt och jag gick ner till lusthuset och kollade så Kevin hade stängt av bubbelbadet och värmen rätt  och visst hade han det.
Nu är klockan tre natten mot söndagen och jag har fått i mig några muggar kaffe sen jag kom hem. Utanför stugan snöar det rejält nu och än har jag inte gett upp hoppet om att kanske få plåta något bättre till NT innan jag går och lägger mej på morgonen.

Så här kan min bil se ut när det är riktigt oväder ute. Den här bilden tog jag i veckan vid olyckan med en trailer på E4 vid Melby på natten. Vad jag har för registreringsnummer på bilen, ja det kan man ju undra. Men de röda varningsljusen som har magnet och som snurrar runt på taket syntes bra tillsammans med varningsblinkersen. Jag har ju ett anta varningsljus och som är samma som räddningstjänsten använder vid olycksplatser och som håller även att köra över med en bil om det skulle vara så.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.