Tiden räcker inte till

by on feb.02, 2019, under Allmänt skrivande

Tiden att uppdatera min blogg räcker alla gånger inte till. Orsaken till det är att jag har haft väldigt mycket fotojobb till NT så jag har fått prioritera mina dagliga uppgifter även på fritiden.

Om jag ser något vilsen ut på denna bild så stämmer det nog rätt bra och inte trodde jag i min vildaste fantasi att jag skulle gå in på ett gym någon gång i mitt liv och träna. Men av någon jäkla anledning så hamnade jag på Friskis & Svettis på Sprängstensgatan. Straxt efter att jag kört in Kevin och Ludde till skolan häromdagen.

Nu var ja ju inte helt ensam där utan även grannen Rebecca var med och jag tror om jag inte minns fel att det även var hon som kom med det galna förslaget att vi skulle kika in och se hur det var.

En gratis testvecka var ju bra för då kan jag ju känna efter om det här verkligen är något för en gammal gubbe som mej.  Visserligen behöver jag nog röra på mig och att gå gillar jag ju även om jag alltid har en anledning att inte göra det ute :)  Men här var det en klar fördel. Blev jag trött så tryckte jag bara på en knapp och bytte skor och gick ut till bilen. Nu var vi där någon timma och även i torsdags med.

I går åkte jag faktiskt dit själv eftersom lilla grannkillen Hugo inte gick på dagis å Rebecca avstod från att gå då. Men så här kan man alltså se ut även om jag kanske inte känner mej så värst bekväm på stället men vi får väl se på tisdag när gratisveckan är över om det blir nån fortsättning. I helgen tänker jag inte gå dit i alla fall.
Annars har väl dagarna bestått av mycket fotograferande och även på nätterna men konstaterade vid måndsskiftet att jag varit ute på över 35 fotojobb i januari och  29 gånger hamnade någon bild/film på nt:s webbsida.

Nu är det Februari och nya tag. Än så länge har jag bara varit ute en gång och det var i natt som jag åkte till Östra Ryd där det uppgavs att en villa var övertänd. Vid framkomsten kunde jag konstatera att det var en mindre brand på en altan och det hade även tagit sig lite i fasaden. Men det blev en bomkörning som jag kallar osålda fotojobb för.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.