Körigt i stugan

by on jan.17, 2019, under Allmänt skrivande

Det har väl varit lite körigt i stugan vilket gör att jag inte uppdaterar min blogg lika ofta längre. Fotograferandet har tagit mycket tid men genererar också en hel del inkomster å då får jag prioritera det :)

Senast igår så blev det både film och bilder till NT då en lastbil kört och vält med släpet vid Karstorp. Å där hade jag bara tur som kom på olyckan eftersom jag var på väg in enbart för att tanka upp bilen lite.

Häromdagen beställde jag i alla fall en laddare och två extrabatterier till min kamera. Å det var ju perfekt för då kunde jag också låna ut min gamla till Rebecca då hon har fotointresse och kanske dyker på någon olycka eller brand. Då har hon en bra kamera och fota med.

Hon fick ju rätt snabbt chans å prova på hur det var att fotografera brand då jag inte kunde åka då jag skulle hämta Kevin och Ludde i skolan häromdagen. Då brann en stor byggnad på Kanalgatan i Lindö. Å nog fick hon bra bilder som var säljbara men nu var ju Thomas från NT på plats också tyvärr :)
Men tror säkert att hon inom snar framtid kommer att se sina egna bilder på NT om man har tur.

Hon brukar ju komma in i den här stugvärmen och fika och vi pratar om allt möjligt men mest foto och jobb då hon fotograferar brudpar, barn, porträtt m.m  Här tog hon en bild när jag satt och pratade i telefon med Thomas Möller och det är ju inte ofta som jag skrattar på en bild precis.

Å en ny dam har kommit in i huset efter att den andra dog av hjärtslag troligen å trots laddningshjälp så ville hon inte starta. Den här var visserligen lite dyrare men jäklar vad bra den är och den kostade normalt 1500 på Jula men nu 1000 kronor. Den körde runt i stugan över trösklar också å när den märkte att den behövde laddas for den iväg tillbaka över trösklar och genom hallen till sitt laddningsställe å så hördes en röst  Start Charging.
Kevin hade ont i huvudet igår så någon träning blev det inte och i morse så mådde han inte helt bra heller och han kände det nästan som han skulle kräkas. Trots det så gick han upp och tog sin oboy och gick ut för att fixa iordning sig för skolan men kom ut och sa det går inte morfar. Så han fick vara hemma och han gick och lade sig igen och sov till nästan fem ikväll så först somna han straxt innan midnatt och sov till 07 sen somna han 08 och sov till 17. Frågan är väl om han kan somna ikväll men han verkar inte vara så pigg så han får allt vara hemma i morn med.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.