Tomten kom även i år

by on dec.24, 2018, under Allmänt skrivande


Även i år kom tomten till grannstugan och lilla Hugo. Hade ju tänkt att Tomtelivet var avslutad och att tomten gått i pension då det både blir varmt, svettigt å vara tomte. Men att gå över till grannstugan tar ju ingen tid. Så tomten kom även i år gående nere på fältet till Hugos stora förtjusning och visst ville han sitta och bli fotograferad i tomtens knä för klart är ju att han tror på tomten även denna jul.

Samma Tomte och samma killen men det var ju ett antal år sedan. Hugo var nog knappt ett år när han satt i knät och hans mamma Rebecca lyckades ta denna kärleksfulla bild.
Efter att tomten kommit tillbaka till sin egen stuga så straxt efter kom John och Linda upp och lämnade över en liten kasse med julklappar till Kevin och de skulle vidare på julfirande men den där masken de hade köpt såg ju inte så värst naturtrogen ut så jag kilade in i stugan tog fram min säck där allt lagts ner igen och så fick de låna den så det kommer en riktigt Tomte även till deras firande.

Kevin fick ju en ny snabbare och bättre datorskärm av mej och en musmatta som julklapp även om han nu fick öppna den ett par dagar innan jul eftersom den kom med postnord oinslagen så han visste ju vad det var. Den gamla skärmen fixade jag till så den står vid den gamla datorn så om det kommer någon kompis hit ut så kan man alltså spela på båda datorerna.

Å julmaten blev inhandlad och igår kväll så gjorde jag två formar med Jansons Frestelse och jag provsmakade faktiskt lite från den ena för att se att den var ätbar och det tyckte jag allt.
Nu kokas, det ägg, julkorv, potatis och prinskorv ligger i stekpannan. Revbensspjällen ska bara micras upp precis som köttbullarna. Så om någon timma så dukas det fram i vårt vardagsrum med våra matgäster hum…..

Å även jag fick faktiskt en liten julklapp av grannstugan. Men vad det är vet ja ju inte och jag tänker inte öppna den förrän ikväll :)


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.