Det blev en gran trots allt

by on Dec.14, 2018, under Allmänt skrivande


Dagarna har rullat på och någon gran kom inte upp till 1:a advent som det brukar göra. Även 2:a advent kom men inte hade jag hämtat nån gran då heller. Övervägde att inte ha någon utegran i år. I så fall skulle det bli första året på säkert 30 år som det skulle stå tomt där. Men det kändes inte rätt inombords.
Så idag ringde jag min gode vän Lelle å fråga om det gick bra om jag tog en liten gran i skogen. Hade bestämt mig för att kompromissa. Det skulle inte vara ingen gran i på altan men det skulle heller inte vara en stor gran.  Hittade denna som var ca 150 cm hög och som jag sågade ner och tog hem. För att den skulle synas skapligt stoppade jag ner stammen i hålet på det stora bordet som står där och där ett parasoll ska sitta. Det passade perfekt. Fram med slingorna, lite julkulor och det såg ju riktigt bra ut.
Inte nog med att jag fixade granden så hann jag byta sängkläder i sängarna, dammsuga stugan och köra ett antal tvättar i maskinen.
I natt är jag för ovanligheten skull ledig då Rebecca ska jobba men risken finns ju att det händer något som gör att jag får ge mig iväg och fotografera. Det sista dygnet har jag ju varit ute på två fotojobb och båda har ju resulterat i att jag fått in bilder i NT. Ikväll är det bara en av våra små vovvar som sitter och värmer sig framför brasan annars brukar alla tre ligga där och trängas.


1 Comment for this entry

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.