Min gode vän på besök

by on Nov.29, 2018, under Allmänt skrivande


Häromdagen var min gode vän och granne Lelle på besök. Sliten efter att ha jobbat alla år och kanske inte alltid tänkt på hälsan så stötta ja honom då vi traskade in på gården. Jag hade ju lovat att han skulle få ta några granar som stod på min tomt som han hade kunder till. Något kaffe blev det dock inte då jag själv straxt efter skulle fara in till stan och hämta Kevin och Ludde i skolan.
 
Jag hade ju lovat lilla grannkillen Hugo att han skulle få vara med och sätta upp lite tomtar när jag tog ner dom från vinden. Men först hjälpte han mej att plocka ner alla Trollen som jag har i ett par stora kartonger.

Sen kom ju det intressanta att plocka upp alla små och även stora tomtar från kartonger och kassar och det gillade han ju.

Igår var Rebecca med ut på ett fotojobb på gamla E4 och då passade hon på att fota mej när jag var i full färd med att fotografera. Det var den här lastbilen som var inblandad i olyckan och bild på själva olycksbilen finns ju på Kategorin Blåljusbilder.

Men både Rebecca och jag kom med på en bild kunde vi konstatera i Norrköping News. Vi hade ju kunnat gå undan om han hade sagt till oss men nu fick det bli som det blev och vi kom med.

Så här blev hyllan i alla fall där lille Hugo var med och plockade upp tomtarna häromdagen. Antalet tomtar har nog minskat lite då några har gått sönder och nya inte har införskaffats men nog har jag mellan 50-70 st små och stora om man räknar med dom som finns ute på gården också som ska tas fram innan helgen.

I hallen precis utanför toaletten står de här två tomtarna tillsammans med den lille belysta stugan å träd. Den fick jag för många år sedan av Kevin.

Julgardinerna blev tvättade idag också och upphängda. Finns ett par stycken kvar men det fixar jag i morn. Men så här ser det ut i matrummet i alla fall och där det förstås även finns tomtar lite här och var.

Har ett par riktigt stora som står här inne i stugan också och som inte är utetomtar för då skulle dom bli förstörda men nog finns det plats för alla tomtar.

Så fort man stiger in genom ytterdörren blir man varse att det finns tomtar i stugan. Å här passade även lilla Candy på att komma med på bilden.

I det så kallade blomsterrummet där vi inte har fullt så varmt som i övriga stugan har även adventsljusstakarna kommit på plats och även några tomtar.
Men i morron som sagt vad ska jag fixa till resten så då kommer det nog några fler ”juliga” bilder.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.