Efter lång och trogen tjänst

by on nov.27, 2018, under Allmänt skrivande


Ikväll gav den upp efter mycket lång och trogen tjänst i stugan. Vet inte hur många år jag haft denna bryggare men ikväll när jag skulle hämta nybryggt kaffe så fanns det inget i kannan och den lyste så den skulle ju brygga. Så det blev att koka lite vatten och hälla i filterhållaren så kroppen fick det den behövde så här på kvällskvisten.  I morgon blir det en sväng till Jula och kika på en ny.

Igår så stod jag och kikade på denna älg som fanns nedanför stugan på fältet inta alls långt bort. Fick några riktigt bra bilder innan jag var den första å ge upp och gå in igen. De är inte längre så skygga här ute för de hör väl oss rätt ofta kan jag tänka mej och morötterna är ju goda som ligger på marken.

Idag på förmiddagen så fanns de här fyra rådjuren på plats på nästan samma ställe och intog frukosten. Lite senare på dagen så kom även älgen återigen på besök men idag blev det ingen bild för jag fick så det räckte igår.
Även ett par fotojobb hann jag med under dagen idag och ett resulterade i att jag fick dagen att gå ihop fotomässigt då NT köpte bild. Men den finns ju under fliken Blåljusbilder.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.