Lite drönarhjälp

by on nov.24, 2018, under Allmänt skrivande

Häromdagen hade Rebecca ett fotojobb som skulle göras ute på på en asfalterad väg. Jag hade ju lovat att ställa upp och hjälpa till med att ta några drönarbilder.
När dagen närmade sig så kunde både hon och jag konstatera att vädret var i alla fall inte till våran fördel.

Men vad gör man inte för att få en bra bild tyckte Rebecca som la sig ner på den blöta och skitiga vägbanan efter att en snöpinne tagits bort. Själv klarade jag ju mej med att stå och styra drönaren som igentligen inte tycker om regn men det var ju så kort tid så jag chansade. Jag har ju två ifall en skulle flippa ur.

Å här är en av de bilder jag tog på bilen med drönaren och återstår att se vilken de väljer att använda.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.