Brand i pannrumsbyggnad

by on nov.20, 2018, under Blåljusbilder

Kevin ville åka in och träna vid 20-tiden och jag sa precis åt honom att göra sig i ordning så kunde vi åka när larmet började att tjuta. Pannrumsbrand vid Evertsholm och Kevin var klar snabbare än blixten denna gång och straxt efter var vi på väg genom skogen ner mot Loddby och bara en bit från Loddby mot Söderköping såg jag blåljusen.

Medans vi var på väg hade jag varskott NT att jag var på gång och fick nästen klart på att de ville ha en bild från platsen så här på kvällskröken från någon blåljushändelse. Å mycket riktigt så fanns det en bild på NT:s webbsida efter en stund. Kevin och jag lämnade platsen och körde stora vägen genom Västra Husby in mot stan och hans träning. Jag väntade en dryg timma och under tiden hände inget på blåljusfronten men jag hade i alla fall ett långt å trevligt samtal med en bekant. Var ju ett tag sen vi pratade så här länge om allt möjligt så tiden gick ju fort där jag satt på parkeringen.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.