Grannen blev bjuden på middag

by on Nov.18, 2018, under Allmänt skrivande


Många kanske undrar om jag inte kan laga någon annan mat än Hasselbackspotatis och Oxfile. Men det kan jag men nu har ju inte Rebecca och Micke i grannstugan blivit bjudna på middag här inne sedan i våras så då tyckte jag att de kunde få smaka denna goa rätt. För visst är det gott och alla verkade nöjda och mätta när de lämnade stugan.

Kevin ville ju som vanligt inte vara med på bild så det fick bli en bild på enbart gästerna.  Nu är disken inplockad och diskmaskin igång och själv tänker jag lägga mej en stund och vila för man blir ju absolut inte piggare av  att äta för mycket. Tänk om man lärde sig att äta till man blev mätt och sedan inte fortsätta bara för det är gott men nåt sånt har jag inte lärt mej tydligen.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.