Att kunna jobba från bilen

by on Nov.18, 2018, under Allmänt skrivande


Ofta sköter jag mitt jobb ifrån bilen. Så har jag kunnat gjort i flera år nu och jag kan sitta ute i skogen och njuta av solen eller fotografera djur utan att för den skull missköta jobbet. Men att kunna jobba från bilen  kräver också en del. Uppladdade mobiler, datorer, routrar, drönare, kameror och även nåbra powerbankar ifall nåt batteri tar slut och jag inte vill starta bilen.
Så var 14 dag går jag igenom allt och laddar upp det igen men en del av utrustningen laddas ju ett par gånger i veckan också.
Så när Kevin är och tränar i Vilbergen så har jag ju allt som behövs med mej så jag inte behöver åka hem för att bara efter en stund fara tillbaks igen utan då står jag där på parkeringen och sköter mitt jobb. Ibland händer det att jag far därifrån om det går något larm som är fotograferingsbart i Norrköping eller dess närhet.

Igår när jag satt och väntade på honom  så fick jag se två bekanta ansikten som kom ut från Ica. Jag visste ju att de var å handla men nu testade jag kameran och tog en bild på långt håll i mörkret. Det var ju grannen Rebecca och lilla Hugo.
Vi stod och pratade och hon tror väl att jag står å spanar in brudar på parkeringen men det gör jag faktiskt inte. Jaja  hade jag tagit ett kort på henne så skulle väl hon göra något också.

Så hon tog en bild på mej där jag satt i bilen som vanligt. Å hon nöjde sig ju inte med det utan min bil är ju rejält skitig och även på bakrutan.

Så då skrev hon det där så folk kunde se, men då var jag allt kvick och gick ut och torka bort texten :)   Efter en stunds prat så kom Kevin ut tillsammans med Liam som han hade tränat med och vi åkte tillbaka hem till stugan där jag fortsatte jobba.


Comments are closed.

This is RAKALAP themes

I hope you like it :)

You can change this widget in your themes option.